NOVA, pjese e BALLIU GROUP!

NOVA zgjidhje totale mbi arredimin!
Nova ofron nje game te gjere produktesh profesionale kryesisht per HORECA (bare, restorante, hotele).

Në showroom-et NOVA gjenden tavolina, karrige, kolltuqe, stola dhe ndriçuesa për ambjente të brendshme dhe të jashtme, të të gjitha llojeve dhe dizenjove per t’u dhënë mundësinë bizneseve të shërbimeve të arrijnë maksimumin e asaj që mund të synohet.
Me parimin për ti ofruar dhe konsumatorit familjar produket cilesore me cmime ekonomike NOVA hap segmentin e ri HOME.
NOVA HOME numëron sot dy showroom-e, duke ofruar për klientët një gamë të gjerë produktesh si: divane, tavolina ngrenie, tavolina, karrige, krevat, mbajtese tv, ndricues, aksesore .

 

NOVA HOME ka në fokus klientin duke ofruar për te një shërbim të nivelit të lartë, raportin më të mirë cilësi/cmim në treg , garanci te produkteve , transportin dhe mundësi blerje me këste.
+20.000

Klientë

+2.000

Produkte

+10

Vite në treg

Rrugëtimi i NOVA-s ndër vite 🙂

Dhjetor 2008
NOVA hap showroomin e saj te pare!
2010
NOVA zgjerohet duke hapur një showroom gjigand prej 750 m2!
2012
Numri i artikujve dhe i klientëve dyfishohet!
2014
NOVA vazhdon me zgjerimin e saj, duke filluar shitjet dhe në territorin e Maqedonisë dhe Malit të zi!
2016
NOVA hap showroom-in e ri 5800 m2! Shitjet rriten me 50%
2018
Zgjidhje totale mbi arredimin, zgjerohet gama e produkteve dhe numri i showroom-eve në rajon dhe më gjërë!

Main Menu