Arush me zemër 100 cm

3,490 Lekë 2,690 Lekë

Arush me zemër 100 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Pellush
*Me zemër dhe shkrim I Love You
*Gjatësia: 100 cm 

SKU: 3901507030699
Përshkrimi

Arush me zemër 100 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Pellush
*Me zemër dhe shkrim I Love You
*Gjatësia: 100 cm