Sofa Bed DODO Yellow Sofa Bed DODO Yellow

Lek 42,900.00 Lek 29,900.00
SKU: 9635061374128
Përshkrimi Përshkrimi

Ngjyra: YELLOW

Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

Ngjyra: YELLOW

Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.