Kolltuk me krahë VANILICA

39,990 Lekë 24,990 Lekë

Kolltuk me krahë VANILICA
Rehatohuni në komoditet maksimal në kolltukun VANILICA.

Karakteristikat:
*Kolltuku elegant dhe i rehatshëm VANILICA përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo dhomë.
*Është në dispozicion në tre ngjyra.
*Përmasat: 73 x 73 x 73 cm

SKU: 8605066700059
Përshkrimi

Kolltuk me krahë VANILICA
Rehatohuni në komoditet maksimal në kolltukun VANILICA.

Karakteristikat:
*Kolltuku elegant dhe i rehatshëm VANILICA përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo dhomë.
*Është në dispozicion në tre ngjyra.
*Përmasat: 73 x 73 x 73 cm