Stol BALI

79,900 Lekë 37,900 Lekë

Stol BALI
Ndani momente të këndshme gëzimi me të dashurit tuaj falë sediljes së stolit BALI.
Dizajni i tij origjinal dhe materiali i tij natyral e bëjnë atë një dekorim unik të shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasa: 170 x 81 x 108 cm
*Lartësia e ulëses : 40 cm
*Materiali kryesor: Poliestër
*Materiali i strukturës: bastun prej palme kacavjerrëse
*Materiali i pëlhurës: pambuk, poliestër
*Pesha: 14 kg


SKU: 3,560,232,621,673
Përshkrimi

Stol BALI
Ndani momente të këndshme gëzimi me të dashurit tuaj falë sediljes së stolit BALI.
Dizajni i tij origjinal dhe materiali i tij natyral e bëjnë atë një dekorim unik të shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasa: 170 x 81 x 108 cm
*Lartësia e ulëses : 40 cm
*Materiali kryesor: Poliestër
*Materiali i strukturës: bastun prej palme kacavjerrëse
*Materiali i pëlhurës: pambuk, poliestër
*Pesha: 14 kg