Krevat BREDA 100x200 Krevat BREDA 100x200

Lek 45,900.00 Lek 29,900.00
SKU: 221814
Përshkrimi Përshkrimi

Ngjyra: Antracit dhe gri

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi - 107 x 108 x 224 cm

Siperfaqja e dyshekut: 100x200cm

Porte karikimi USB

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Ngjyra: Antracit dhe gri

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi - 107 x 108 x 224 cm

Siperfaqja e dyshekut: 100x200cm

Porte karikimi USB

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.