Tabaka Servirje Bamboo

1,090 Lekë 672 Lekë

Tabaka Servirje Bamboo

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 40 x 18 x 1.5 cm

SKU: 8720573158244
Përshkrimi

Tabaka Servirje Bamboo

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 40 x 18 x 1.5 cm