Dekorimi dhe mobilimi i hapsirave të vogla

  • dining-suite-for-sale

Dekorimi i hapësirave të vogla mund të duket e pamundur. Ju dëshironi ta përshtasni sa më shumë që të jetë e mundur, por dhoma ende nuk është si ju e dëshironi. Ju doni që të jetë e mbushur me personalitet, por nuk mund të duket kaotike dhe e trazuar. Por është e mundur që të keni një hapësirë ​​të vogël të moboluar si duhet?
Ne kemi mbledhur idetë tona të preferuara për të dekoruar hapësira të vogla për t’ju ndihmuar.

1-Ju duhet hapësirë ​​për gjërat thelbësore, por edhe dhoma e vogël e mobiluar në mënyrë të përsosur nuk funksionon nëse nuk mund të ecni në të.  Provoni të  bashkoni copëza minimaliste, të tilla si raftet dhe ambazhurët, për të krijuar hapësirë.

2-Ju mund të keni nevojë për një tavolinë dhe një tryezë ngrënie, por me të vërtetë keni nevojë për to 24-7? Konsideroni të instaloni orendi që mund të hapen dhe të mbyllen kur nuk janë në përdorim.

3- Fokusoni tek ndriçimi
Hapësirat e vogla shpesh mund të duken  të errëta për shkak të dritareve të vogla ose joekzistente.
Dhe nëse ndjeni mungesën e dritës natyrale duke shtuar shumë burime drite në çdo dhomë, nga kuzhina në dhomën e gjumit.

4- Pasqyrat janë miqtë tuaj
Nëse nuk keni bollëk të dritës natyrore, pasqyrat mund t’ju ndihmojnë të shfrytëzoni sa më shumë ato që keni duke reflektuar atë rreth dhomës. Pasqyrat gjithashtu mund të ndihmojnë që hapësira të ndjehet më e madhe. Konsideroni të vendosni një mur me një pasqyrë të madhe dhe forma të ndryshme.

5- Zgjidhni tapetin e duhurNjë tapet është i vetmi artikull për të cilin nuk dëshironi të ketë përmasa të mëdha. Një tapet i vogël do ta bëjë dhomën të duket po aq e vogël.  Zgjidhni një dysheme që është mjaft e madhe në mënyrë që shumica e mobiljeve të vendosen simetrikisht, ose te jenë të varura në mur.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Main Menu