Shërbimi klientit

Ndihmë

Keni nevojë për ndihmë?
Na telefononi:
Online: 0684081764
ose dërgoni e-mail në onlinesale@novacontract.al

Orari:
E Hënë – E Dielë: 08:00 – 22:00.
Tiranë: Rruga e Kavajës, Ish – Parku i Autobuzave
Korçë: Ish-Agjensia e Autobuzave

Procesi porosit 

Zgjidhni produktet tuaja të preferuara dhe porosit me një klik
Ju mund të zgjidhni për të blerë produktet duke klikuar në butonin “Porosi Tani”

Plotësoni të dhënat

Proçesi i porosisë është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë. Plotësoni të dhënat tuaja personale 

Porosia u konfirmuar

Ne do të proçesojmë me porosinë tuaj sa më shpejtë të jetë e mundur dhe do t’ju telefonojmë për të konfirmuar porosinë dhe datën e dërgesës.

Dërgesa në shtëpi

Porosia juaj do të paketohet dhe do të dërgohet brenda 2 ditëve në adresën tuaj. Nëse keni probleme me porosinë mund të na kontaktoni në këtë numër: +355 68 40 81 764

AlbanianEnglish

Main Menu