• Sofa Bed DODO Khaki

  Ngjyra: KHAKI
  Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  29,900 Leke42,900 Leke

  Sofa Bed DODO Khaki

  29,900 Leke42,900 Leke
 • Sofa Bed DODO Yellow

  Ngjyra: YELLOW
  Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  29,900 Leke42,900 Leke

  Sofa Bed DODO Yellow

  29,900 Leke42,900 Leke
 • Sofa Bed MELODY Blue

  Ngjyra: BLUE
  Përmasat: 181 x 83 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  34,900 Leke49,900 Leke

  Sofa Bed MELODY Blue

  34,900 Leke49,900 Leke
 • Sofa Bed MELODY Green

  Ngjyra: GREEN
  Përmasat: 181 x 83 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  34,900 Leke49,900 Leke

  Sofa Bed MELODY Green

  34,900 Leke49,900 Leke
 • Poltron RUBY Red

  Ngjyra: RED
  Përmasat: 112 x 92 x 82 cm

  Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  39,900 Leke56,900 Leke

  Poltron RUBY Red

  39,900 Leke56,900 Leke
 • Poltron MABEL Grey

  Ngjyra: GREY
  Përmasat: 108 x 92 x 82 cm

  Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  44,900 Leke64,900 Leke

  Poltron MABEL Grey

  44,900 Leke64,900 Leke
 • Divan ARIANA Pink

  Ngjyra: PINK
  Përmasat: 147 x 79 x 86 cm

  Divan me krahe me cope velvet roze.

  34,900 Leke49,900 Leke

  Divan ARIANA Pink

  34,900 Leke49,900 Leke
 • Poltron TIA Yellow

  Transporti: Tirane-500 Lekë / Rrethe-600 Lekë

  16,900 Leke30,656 Leke

  Poltron TIA Yellow

  16,900 Leke30,656 Leke
 • 44,900 Leke64,900 Leke

  Divan ARIEL Coffee

  44,900 Leke64,900 Leke
 • Poltron DEAN

  Ngjyra: Brown
  Përmasat: 70 x 82 x 86 cm

  Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.

  24,900 Leke35,900 Leke

  Poltron DEAN

  24,900 Leke35,900 Leke
 • Poltron TEO Grey

  Ngjyra: Grey
  Përmasat: 67 x 73 x 83 cm

  Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri ne ngjyre te zeze.

  24,900 Leke35,900 Leke

  Poltron TEO Grey

  24,900 Leke35,900 Leke
 • Poltron NOA Blue

  Ngjyra: Blue
  Përmasat:  73 x 92 x 102 cm

  Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.

  29,900 Leke42,900 Leke

  Poltron NOA Blue

  29,900 Leke42,900 Leke

Main Menu