• Dyshek me ajer, 196X97X47 cm

  Dysheku me ajër me cilësi të lartë garanton netë të këndshme dhe rehati të shkëlqyer të gjumit në shtëpi dhe në lëvizje. Për shkak të kohëzgjatjes së ngjyrës dhe dizajnit, dysheku me ajër është i përshtatshëm për të rinj dhe të moshuar. Blloqe gjumi ideale për shumë aktivitete. Një jastëk i integruar dhe një kornizë e lakuar e mbështjellë rrisin rehatinë e gjumit dhe parandalojnë përdoruesin të dalë nga shtrati. Pjesa e sipërme e shtratit ofron një ndjesi të butë, prej kadifeje dhe rehati shtesë. Sipërfaqja është gjithashtu miqësore me lëkurën, e butë dhe e papërshkueshme nga uji në të njëjtën kohë. Lartësia prej 47 cm dhe mbështetësja e kokës e ngritur garantojnë një pozicion shtrirjeje optimale. Konstruksioni i qëndrueshëm i rrezes së spirales siguron stabilitet të shkëlqyer dhe rehati të lartë në shtrirje.

  Detajet e produktit
  Gjatësia: 196 cm
  Gjerësia: 97 cm
  Lartësia: 47 cm
  Pesha maksimale mbajtëse: 100 kg

  6,390 Leke13,990 Leke

  Dyshek me ajer, 196X97X47 cm

  6,390 Leke13,990 Leke
 • Dyshek me ajer, 203X157X47cm

  Dysheku me ajër me cilësi të lartë garanton netë të këndshme dhe rehati të shkëlqyer të gjumit në shtëpi dhe në lëvizje. Për shkak të kohëzgjatjes së ngjyrës dhe dizajnit, dysheku me ajër është i përshtatshëm për të rinj dhe të moshuar. Blloqe gjumi ideale për shumë aktivitete. Një jastëk i integruar dhe një kornizë e lakuar e mbështjellë rrisin rehatinë e gjumit dhe parandalojnë përdoruesin të dalë nga shtrati. Pjesa e sipërme e shtratit ofron një ndjesi të butë, prej kadifeje dhe rehati shtesë. Sipërfaqja është gjithashtu miqësore me lëkurën, e butë dhe e papërshkueshme nga uji në të njëjtën kohë. Lartësia prej 47 cm dhe mbështetësja e kokës e ngritur garantojnë një pozicion shtrirjeje optimale. Konstruksioni i qëndrueshëm i rrezes së spirales siguron stabilitet të shkëlqyer dhe rehati të lartë në shtrirje.

  Detajet e produktit
  Gjatësia: 203 cm
  Gjerësia: 157 cm
  Lartësia: 47 cm
  Pesha maksimale mbajtëse: 272 kg

  7,990 Leke15,990 Leke

  Dyshek me ajer, 203X157X47cm

  7,990 Leke15,990 Leke
 • Kufizuese shtrati per femije BLUE 120 cm

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  1,750 Leke5,990 Leke
 • Kufizuese shtrati per femije Pink 120 cm

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  1,750 Leke5,990 Leke

Main Menu