• Sofa Bed DODO Khaki

  Ngjyra: KHAKI
  Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  23,920 Leke42,900 Leke

  Sofa Bed DODO Khaki

  23,920 Leke42,900 Leke
 • Sofa Bed DODO Yellow

  Ngjyra: YELLOW
  Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  23,920 Leke42,900 Leke

  Sofa Bed DODO Yellow

  23,920 Leke42,900 Leke
 • Sofa Bed MELODY Blue

  Ngjyra: BLUE
  Përmasat: 181 x 83 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  27,920 Leke49,900 Leke

  Sofa Bed MELODY Blue

  27,920 Leke49,900 Leke
 • Sofa Bed MELODY Green

  Ngjyra: GREEN
  Përmasat: 181 x 83 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  27,920 Leke49,900 Leke

  Sofa Bed MELODY Green

  27,920 Leke49,900 Leke
 • Poltron RUBY Red

  Ngjyra: RED
  Përmasat: 112 x 92 x 82 cm

  Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  31,920 Leke56,900 Leke

  Poltron RUBY Red

  31,920 Leke56,900 Leke
 • Poltron MABEL Grey

  Ngjyra: GREY
  Përmasat: 108 x 92 x 82 cm

  Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  35,920 Leke64,900 Leke

  Poltron MABEL Grey

  35,920 Leke64,900 Leke
 • Divan ARIANA Pink

  Ngjyra: PINK
  Përmasat: 147 x 79 x 86 cm

  Divan me krahe me cope velvet roze.

  27,920 Leke49,900 Leke

  Divan ARIANA Pink

  27,920 Leke49,900 Leke
 • Poltron TIA Yellow

  Transporti: Tirane-500 Lekë / Rrethe-600 Lekë

  13,520 Leke30,656 Leke

  Poltron TIA Yellow

  13,520 Leke30,656 Leke
 • 35,920 Leke64,900 Leke

  Divan ARIEL Coffee

  35,920 Leke64,900 Leke
 • Poltron DEAN

  Ngjyra: Brown
  Përmasat: 70 x 82 x 86 cm

  Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.

  19,920 Leke35,900 Leke

  Poltron DEAN

  19,920 Leke35,900 Leke
 • Poltron TEO Grey

  Ngjyra: Grey
  Përmasat: 67 x 73 x 83 cm

  Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri ne ngjyre te zeze.

  19,920 Leke35,900 Leke

  Poltron TEO Grey

  19,920 Leke35,900 Leke
 • Poltron NOA Blue

  Ngjyra: Blue
  Përmasat:  73 x 92 x 102 cm

  Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.

  23,920 Leke42,900 Leke

  Poltron NOA Blue

  23,920 Leke42,900 Leke
 • Poltron NOA Pink

  Ngjyra: Pink
  Përmasat:  73 x 92 x 102 cm

  Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.

  23,920 Leke42,900 Leke

  Poltron NOA Pink

  23,920 Leke42,900 Leke
 • Kend HENRI Golden

  •Përmasa: 270×220 cm
  •Material velvet
  •Lehtesisht e pastrueshme
  •Mbeshtetese te rehatshme
  •Lehtesisht i montueshem
  •Jastek te levizshem

  Transporti: Tirane-1200 Lekë / Rrethe-1400 Lekë

  71,920 Leke127,900 Leke

  Kend HENRI Golden

  71,920 Leke127,900 Leke
 • Kend HENRI Orange

  •Përmasa: 270×220 cm
  •Material velvet
  •Lehtesisht e pastrueshme
  •Mbeshtetese te rehatshme
  •Lehtesisht i montueshem
  •Jastek te levizshem

  Transporti: Tirane-1200 Lekë / Rrethe-1400 Lekë

  71,920 Leke127,900 Leke

  Kend HENRI Orange

  71,920 Leke127,900 Leke
 • Kend Aris Golden

  •Përmasa: 290×170 cm
  •Material velvet
  •Lehtesisht e pastrueshme
  •Mbeshtetese te rehatshme
  •Lehtesisht i montueshem

  Transporti: Tirane-1200 Lekë / Rrethe-1400 Lekë

  71,920 Leke166,494 Leke

  Kend Aris Golden

  71,920 Leke166,494 Leke
 • Kend Aris Pink

  •Përmasa: 290×170 cm
  •Material velvet
  •Lehtesisht e pastrueshme
  •Mbeshtetese te rehatshme
  •Lehtesisht i montueshem

  Transporti: Tirane-1200 Lekë / Rrethe-1400 Lekë

  71,920 Leke166,494 Leke

  Kend Aris Pink

  71,920 Leke166,494 Leke
 • Kend Rodos Blue

  •5 module te levizshme
  •Material cope
  •Lehtesisht e pastrueshme
  •Mbeshtetese te rehatshme
  •Lehtesisht i montueshem

  Transporti: Tirane-1200 Lekë / Rrethe-1400 Lekë

  119,200 Leke229,900 Leke

  Kend Rodos Blue

  119,200 Leke229,900 Leke
 • Kend Rodos Grey

  •5 module te levizshme
  •Material cope
  •Lehtesisht e pastrueshme
  •Mbeshtetese te rehatshme
  •Lehtesisht i montueshem

  Transporti: Tirane-1200 Lekë / Rrethe-1400 Lekë

  119,200 Leke229,900 Leke

  Kend Rodos Grey

  119,200 Leke229,900 Leke
 • Tavoline mesi OSLO Grey

  Transporti: Tirane-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  7,190 Leke11,500 Leke

  Tavoline mesi OSLO Grey

  7,190 Leke11,500 Leke

Main Menu