Divani me siguri është një nga mobiliet e para që do të blesh. Prandaj zgjidh një model ku të pëlqen të ulesh dhe të çlodhesh, ku gjen rehatinë dhe kënaqesh duke parë programin tënd të preferuar!

Ne i adhurojmë idetë për kursim hapësire e sidomos mobiljet shumëpërdorimshe! Sofa Bed ( divanë me hapje për fjetje ) janë ëndërra  kompakte e shumicës prej nesh. Ato na ofrojnë zgjidhje praktike çdo ditë dhe transformohen në shtrat shtesë kur kemi mysafirë.

 • Sofa Bed DODO Khaki

  Ngjyra: KHAKI
  Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  29,900 Leke42,900 Leke

  Sofa Bed DODO Khaki

  29,900 Leke42,900 Leke
 • Sofa Bed DODO Yellow

  Ngjyra: YELLOW
  Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  29,900 Leke42,900 Leke

  Sofa Bed DODO Yellow

  29,900 Leke42,900 Leke
 • Sofa Bed MELODY Blue

  Ngjyra: BLUE
  Përmasat: 181 x 83 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  34,900 Leke49,900 Leke

  Sofa Bed MELODY Blue

  34,900 Leke49,900 Leke
 • Sofa Bed MELODY Green

  Ngjyra: GREEN
  Përmasat: 181 x 83 x 82 cm

  Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  34,900 Leke49,900 Leke

  Sofa Bed MELODY Green

  34,900 Leke49,900 Leke
 • Poltron RUBY Red

  Ngjyra: RED
  Përmasat: 112 x 92 x 82 cm

  Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  39,900 Leke56,900 Leke

  Poltron RUBY Red

  39,900 Leke56,900 Leke
 • Poltron MABEL Grey

  Ngjyra: GREY
  Përmasat: 108 x 92 x 82 cm

  Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.

  44,900 Leke64,900 Leke

  Poltron MABEL Grey

  44,900 Leke64,900 Leke
 • Divan ARIANA Pink

  Ngjyra: PINK
  Përmasat: 147 x 79 x 86 cm

  Divan me krahe me cope velvet roze.

  34,900 Leke49,900 Leke

  Divan ARIANA Pink

  34,900 Leke49,900 Leke
 • 44,900 Leke64,900 Leke

  Divan ARIEL Coffee

  44,900 Leke64,900 Leke

Main Menu