• Set ngrenie Helsink

  Tavolina me xham te temperuar ne permase 150*90cm dhe kembet prej druri .

  Karriget me ulese polikarbonat plastik , shilte te bute dhe kembet prej druri .

  Cilesi e garantuar !

  29,860 Leke40,270 Leke

  Set ngrenie Helsink

  29,860 Leke40,270 Leke
 • Set ngrenie Talia

  Set Ngrënie Tavolinë + 4 Karrige
  Përmasat e tavolinës: 150 x 90 cm

  Transporti: Tirane-1000 Lekë / Rrethe-1200 Lekë

  29,860 Leke53,900 Leke

  Set ngrenie Talia

  29,860 Leke53,900 Leke
 • Set ngrenie Firence

  Set Ngrënie Tavolinë + 4 Karrige
  Përmasat e tavolinës: 150 x 90 cm

  Transporti: Tirane-1000 Lekë / Rrethe-1200 Lekë

  26,860 Leke54,900 Leke

  Set ngrenie Firence

  26,860 Leke54,900 Leke
 • Set ngrenie Lion ( 4+1 )

  Set Ngrënie Tavolinë + 4 Karrige
  Përmasat e tavolinës: 160x90cm (e mbyllur) / 210x90cm (e hapur)

  Transporti: Tirane-1000 Lekë / Rrethe-1200 Lekë

  43,860 Leke74,900 Leke

  Set ngrenie Lion ( 4+1 )

  43,860 Leke74,900 Leke

Main Menu