• Tavoline Ngrenie PABLO 140X80 Artisan

  Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

  Ngjyra: ARTISAN
  Përmasat: 140 x 80 x 75 cm
  Statusi i montimit: Vetë montim

  Transporti: Tirane-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  29,900 Leke46,000 Leke

  Tavoline Ngrenie PABLO 140X80 Artisan

  29,900 Leke46,000 Leke
 • Tavoline Ngrenie PABLO 140X80 Oak

  Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

  Ngjyra: OAK
  Përmasat: 140 x 80 x 75 cm
  Statusi i montimit: Vetë montim

  Transporti: Tirane-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  24,900 Leke38,300 Leke

  Tavoline Ngrenie PABLO 140X80 Oak

  24,900 Leke38,300 Leke
 • Tavoline Ngrenie PABLO 160X90 Artisan

  Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

  Ngjyra: ARTISAN
  Përmasat: 160 x 90 x 75 cm
  Statusi i montimit: Vetë montim

  Transporti: Tirane-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  34,900 Leke53,700 Leke

  Tavoline Ngrenie PABLO 160X90 Artisan

  34,900 Leke53,700 Leke
 • Tavoline Ngrenie PABLO 160X90 Oak

  Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

  Ngjyra: OAK
  Përmasat: 160 x 90 x 75 cm
  Statusi i montimit: Vetë montim

  Transporti: Tirane-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  26,900 Leke41,400 Leke

  Tavoline Ngrenie PABLO 160X90 Oak

  26,900 Leke41,400 Leke
 • Tavolinë ngrënie Ana

  Stil modern
  Me hapje në të dy krahët
  Materiali: Xham i temperuar me këmbë metalike
  Përmasat: 120 x 80 cm ( 150 x 80 cm ) ( 180 x 80 cm )

  Transporti: Tirane-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  36,300 Leke45,900 Leke

  Tavolinë ngrënie Ana

  36,300 Leke45,900 Leke
AlbanianEnglish

Main Menu