• WINTER SALE

  Rrethore per ecje, WALK’N PUSH, Grey

  Karakteristikat kryesore të Walk’n’push
  Walkeri për djem dhe vajza është projektuar për fëmijë nga 6 muaj deri në 12 kg
  Pajisja ndihmon me qëndrueshmëri gjatë ecjes
  Rrotulla rrotulluese për lëvizje të mirë në hapësirë, mbrojtje nga gërvishtjet e dyshemesë
  Me 2 lodra rrotulluese dhe 2 rrëshqitëse dhe një panel multimedial
  Meloditë e para-ngarkuara që aktivizohen kur shtypni një nga tre butonat
  Ndenjëse e rehatshme me tapiceri tekstili që mirëmbahet lehtë

  5,990 Leke10,900 Leke
 • WINTER SALE

  Rrethore per ecje, WALK’N PUSH, Red

  Karakteristikat kryesore të Walk’n’push
  Walkeri për djem dhe vajza është projektuar për fëmijë nga 6 muaj deri në 12 kg
  Pajisja ndihmon me qëndrueshmëri gjatë ecjes
  Rrotulla rrotulluese për lëvizje të mirë në hapësirë, mbrojtje nga gërvishtjet e dyshemesë
  Me 2 lodra rrotulluese dhe 2 rrëshqitëse dhe një panel multimedial
  Meloditë e para-ngarkuara që aktivizohen kur shtypni një nga tre butonat
  Ndenjëse e rehatshme me tapiceri tekstili që mirëmbahet lehtë

  5,990 Leke10,900 Leke

  Rrethore per ecje, WALK’N PUSH, Red

  5,990 Leke10,900 Leke
 • WINTER SALE

  Lekundese, SWING XXI, Camel

  Projektuar për fëmijë deri në 6 muaj dhe me peshë 9 kg
  Ndërtim alumini i qëndrueshëm dhe i lehtë
  Mundësuar nga bateritë 4xAAA
  Kabllo USB i përfshirë
  Gjatësia e kabllit 1.5 m
  Rrip sigurie me 5 pika lidhje
  Rregullimi i rripit me 3 hapa
  Mbulesa e rripit me sfungjer
  4 këmbë që nuk rrëshqasin
  Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
  Muzikë qetësuese e ngarkuar
  Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
  5 shpejtësi rrotullimi
  Shirit koke i ndashem
  2 maskota të ndashme
  Jastëk i lëvizshëm
  Tapiceri prej pelushi me prekje të butë

  8,990 Leke16,900 Leke

  Lekundese, SWING XXI, Camel

  8,990 Leke16,900 Leke
 • WINTER SALE

  Lekundese, SWING XXI, Grey

  Projektuar për fëmijë deri në 6 muaj dhe me peshë 9 kg
  Ndërtim alumini i qëndrueshëm dhe i lehtë
  Mundësuar nga bateritë 4xAAA
  Kabllo USB i përfshirë
  Gjatësia e kabllit 1.5 m
  Rrip sigurie me 5 pika lidhje
  Rregullimi i rripit me 3 hapa
  Mbulesa e rripit me sfungjer
  4 këmbë që nuk rrëshqasin
  Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
  Muzikë qetësuese e ngarkuar
  Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
  5 shpejtësi rrotullimi
  Shirit koke i ndashem
  2 maskota të ndashme
  Jastëk i lëvizshëm
  Tapiceri prej pelushi me prekje të butë
  Në përputhje me EN 16232: 2013 + A1: 2018

  8,990 Leke16,900 Leke

  Lekundese, SWING XXI, Grey

  8,990 Leke16,900 Leke
 • WINTER SALE

  Lekundese, ROCK’N RELAX XXI , Camel

  Kufiri i peshës 9 kg
  Kornizë alumini
  Baza e aluminit e përfunduar me jastëkë gome
  Sistemi i palosjes së lehtë i përfunduar me sedilje të ndashme
  Furnizimi me energji elektrike ose baterie
  Rrip me 5 pika sigurie
  5 shpejtësi rrotullimi
  12 melodi me volum të rregullueshëm
  Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
  Porta USB, – aftësia për të luajtur muzikën tuaj
  Përfshihet telekomanda
  Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
  Sedilje e butë e konturuar me jastëk të ndashëm
  Të përfshira lodra prej pelushi

  13,900 Leke25,900 Leke

  Lekundese, ROCK’N RELAX XXI , Camel

  13,900 Leke25,900 Leke
 • WINTER SALE

  Lekundese, ROCK’N RELAX XXI, Graphite

  Kufiri i peshës 9 kg
  Kornizë alumini
  Baza e aluminit e përfunduar me jastëkë gome
  Sistemi i palosjes së lehtë i përfunduar me sedilje të ndashme
  Furnizimi me energji elektrike ose baterie
  Rrip me 5 pika sigurie
  5 shpejtësi rrotullimi
  12 melodi me volum të rregullueshëm
  Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
  Porta USB, – aftësia për të luajtur muzikën tuaj
  Përfshihet telekomanda
  Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
  Sedilje e butë e konturuar me jastëk të ndashëm
  Të përfshira lodra prej pelushi

  13,900 Leke25,900 Leke

  Lekundese, ROCK’N RELAX XXI, Graphite

  13,900 Leke25,900 Leke
 • WINTER SALE

  Krevat, MODERNO XVII, Turkus

  Dy nivele
  Bllokim i dyfishtë i palosjes
  Dyshek i palosshëm
  Xhep lodërash/magazinimi
  çantë për me vete
  Rrota me tapa

  8,990 Leke15,900 Leke

  Krevat, MODERNO XVII, Turkus

  8,990 Leke15,900 Leke
 • WINTER SALE

  Krevat, MODERNO XVII, Brown

  Dy nivele
  Bllokim i dyfishtë i palosjes
  Dyshek i palosshëm
  Xhep lodërash/magazinimi
  çantë për me vete
  Rrota me tapa

  8,990 Leke15,900 Leke

  Krevat, MODERNO XVII, Brown

  8,990 Leke15,900 Leke
 • WINTER SALE

  Kufizuese shtrati per femije BLUE 120 cm

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,990 Leke5,990 Leke
 • WINTER SALE

  Kufizuese shtrati per femije Pink 120 cm

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,990 Leke5,990 Leke
AlbanianEnglish

Main Menu