• WINTER SALE

  Karrike ushqimi, DECCO, Camel

  Palosje kompakte për ruajtje
  Tabaka e heqshme
  Mbështetësja e rregullueshme e shpinës
  Rrotat rrotulluese me frena
  Rregullimi i lartësisë së sediljes
  Rrip sigurie me 5 pika
  Shporte magazinimi

  9,990 Leke16,900 Leke

  Karrike ushqimi, DECCO, Camel

  9,990 Leke16,900 Leke
 • WINTER SALE

  Karrike ushqimi, DECCO, Grey

  Palosje kompakte për ruajtje
  Tabaka e heqshme
  Mbështetësja e rregullueshme e shpinës
  Rrotat rrotulluese me frena
  Rregullimi i lartësisë së sediljes
  Rrip sigurie me 5 pika
  Shporte magazinimi

  9,990 Leke17,900 Leke

  Karrike ushqimi, DECCO, Grey

  9,990 Leke17,900 Leke
 • WINTER SALE

  Karrike ushqimi, ICON, Pink

  Karrigia e ushqimit është e qëndrueshme dhe e sigurt me një dizajn modern. E destinuar për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç (deri në 15 kg).

  Mbulesa prej lëkure ekologjike cilësore
  Pozicioni i sediljes me rregullim me 5 pika
  Mbështetëse këmbësh e rregullueshme me 3 pika
  Rregullimi i lartësisë së sediljes
  Tabaka e heqshme me dy pozicione
  Rrotat e përparme
  Shporta e magazinimit
  Kornizë alumini

  Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
  E palosur: 55/91/50 cm
  E shpalosur: 55/108/80 cm

  Pesha: 10.5 kg

  15,900 Leke28,900 Leke

  Karrike ushqimi, ICON, Pink

  15,900 Leke28,900 Leke
AlbanianEnglish

Main Menu