• Set Rosario

  Seti ROSARIO përshtatet në mënyrë ideale në hapsirat e vogla të ballkoneve dhe kopshteve private. I lehtë për t’u pastruar dhe rezistent ndaj motit të keq dhe rrezeve UV.

  Përmasat:
  Karrige (x2): 62 x 60 x 89 cm
  Tavolina: 59 x 59 x 43 cm

  Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  13,520 Leke26,900 Leke

  Set Rosario

  13,520 Leke26,900 Leke
 • Set Emily Balcony

  Uluni dhe relaksohuni falë formës ergonomike të setit Emily. Në set përfshihen 2 karrige dhe tavolina e kafesë.
  Lehtë për t’u pastruar dhe rezistente ndaj motit të keq dhe UV.

  Përmasat:
  Karrige (x2): 68 x 64 x 75 cm
  Tavolina: 47 x 65 x 42 cm

  Transporti:  Tiranë-400 Lekë / Rrethe-500 Lekë

  13,520 Leke29,900 Leke

  Set Emily Balcony

  13,520 Leke29,900 Leke
 • Divan Salemo

  Forma moderne dhe e thjeshtë, komoditeti dhe cilësia e lartë janë avantazhet kryesore të divanit Salemo me 2 vende. Struktura që imiton ratanin i rrit vlerat estetike të produktit. Mobiliet mund të pastrohen dhe të montohen me lehtësi dhe janë rezistente ndaj kushteve të vështira të motit.

  Përmasat: 133 x 67 x 76 cm

  Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 30 cm

  Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  15,920 Leke32,900 Leke

  Divan Salemo

  15,920 Leke32,900 Leke
 • Set Corfu, Brown

  Bukuri dhe elegance në një paketë. Forma kompakte e struktures dhe dimesionet optimale te setit do te lejon arredimin hapsirave te vogla te kopshteve dhe ballkoneve. Seti përbehet nga një tryezë dhe dy karrige me mbështetëse të butë. Eleganca, komoditeti dhe ergonomia janë garanci për kënaqesi dhe relaks në ajër te pastër.  Montimi dhe pastrimi I thjeshtë janë perparesi shtesë e këtyre mobiljeve.

  Përmasat:
  Karrige (x2): 75 x 70 x 79 cm
  Tavolina: 77 x 57 x 42 cm

  Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 42 cm

  Transporti:  Tiranë-800 Lekë / Rrethe-1000 Lekë

  18,320 Leke34,900 Leke

  Set Corfu, Brown

  18,320 Leke34,900 Leke
 • OUTLET

  SET Tarifa, Grey

  Përmasat:
  Karrige (x2): 71 x 69 x 79 cm
  Divani: 120 x 69 x 79 cm
  Tavolina: 77 x 55 x 40 cm

  Dimensionet e paketimit: 124 x 80 x 59 cm

  Transporti:  Tiranë-1000 Lekë / Rrethe-1200 Lekë

  31,920 Leke54,900 Leke

  SET Tarifa, Grey

  31,920 Leke54,900 Leke
 • Karrige NAPOLEON Black

  Transporti: Tiranë-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

  1,270 Leke2,990 Leke

  Karrige NAPOLEON Black

  1,270 Leke2,990 Leke
 • Karrige NAPOLEON White

  Transporti: Tiranë-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

  1,270 Leke2,990 Leke

  Karrige NAPOLEON White

  1,270 Leke2,990 Leke
 • 18,320 Leke34,900 Leke

  Lekundese celiku

  18,320 Leke34,900 Leke
 • 4,790 Leke8,990 Leke

  Karrige CUBA Black

  4,790 Leke8,990 Leke
 • Tavoline ISLA Merb D60cm

  Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

  Suprinë Werzalit Merb D60cm.

  Material i fortë shumë rezistent.

  Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

  5,180 Leke9,990 Leke

  Tavoline ISLA Merb D60cm

  5,180 Leke9,990 Leke
 • Tavoline RUBY Cooper D60cm

  Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

  Suprinë Werzalit Cooper D60cm.

  Material i fortë shumë rezistent.

  Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

  5,180 Leke9,990 Leke

  Tavoline RUBY Cooper D60cm

  5,180 Leke9,990 Leke
 • Tavoline AXEL Concrete D60cm

  Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

  Suprinë Werzalit Concrete D60cm.

  Material i fortë shumë rezistent.

  Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

  5,180 Leke9,990 Leke

  Tavoline AXEL Concrete D60cm

  5,180 Leke9,990 Leke
 • Tavoline HUGO Black D60cm

  Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

  Suprinë Werzalit Black D60cm.

  Material i fortë shumë rezistent.

  Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

  5,180 Leke9,760 Leke

  Tavoline HUGO Black D60cm

  5,180 Leke9,760 Leke
 • Tavoline TARA Brown D60cm

  Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

  Suprinë Werzalit Brown D60cm.

  Material i fortë shumë rezistent.

  Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

  5,180 Leke9,990 Leke

  Tavoline TARA Brown D60cm

  5,180 Leke9,990 Leke
 • Tavoline TARA NovaCentro D60cm

  Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

  Suprinë Werzalit NovaCentro D60cm.

  Material i fortë shumë rezistent.

  Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

  5,180 Leke9,990 Leke

  Tavoline TARA NovaCentro D60cm

  5,180 Leke9,990 Leke

Main Menu