• Shezlong Deluxe

  Përmasat: 195 x 65 x 25,5 cm

  Dimensionet e paketimit: 67,4 x 39,8 x 66,4 cm

  Transporti:  Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

  14,900 Leke29,900 Leke

  Shezlong Deluxe

  14,900 Leke29,900 Leke
 • Set Rosario

  Seti ROSARIO përshtatet në mënyrë ideale në hapsirat e vogla të ballkoneve dhe kopshteve private. I lehtë për t’u pastruar dhe rezistent ndaj motit të keq dhe rrezeve UV.

  Përmasat:
  Karrige (x2): 62 x 60 x 89 cm
  Tavolina: 59 x 59 x 43 cm

  Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  16,900 Leke26,900 Leke

  Set Rosario

  16,900 Leke26,900 Leke
 • Set Emily Balcony

  Uluni dhe relaksohuni falë formës ergonomike të setit Emily. Në set përfshihen 2 karrige dhe tavolina e kafesë.
  Lehtë për t’u pastruar dhe rezistente ndaj motit të keq dhe UV.

  Përmasat:
  Karrige (x2): 68 x 64 x 75 cm
  Tavolina: 47 x 65 x 42 cm

  Transporti:  Tiranë-400 Lekë / Rrethe-500 Lekë

  16,900 Leke29,900 Leke

  Set Emily Balcony

  16,900 Leke29,900 Leke
 • Divan Salemo

  Forma moderne dhe e thjeshtë, komoditeti dhe cilësia e lartë janë avantazhet kryesore të divanit Salemo me 2 vende. Struktura që imiton ratanin i rrit vlerat estetike të produktit. Mobiliet mund të pastrohen dhe të montohen me lehtësi dhe janë rezistente ndaj kushteve të vështira të motit.

  Përmasat: 133 x 67 x 76 cm

  Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 30 cm

  Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

  19,900 Leke32,900 Leke

  Divan Salemo

  19,900 Leke32,900 Leke
 • Set Corfu, Brown

  Bukuri dhe elegance në një paketë. Forma kompakte e struktures dhe dimesionet optimale te setit do te lejon arredimin hapsirave te vogla te kopshteve dhe ballkoneve. Seti përbehet nga një tryezë dhe dy karrige me mbështetëse të butë. Eleganca, komoditeti dhe ergonomia janë garanci për kënaqesi dhe relaks në ajër te pastër.  Montimi dhe pastrimi I thjeshtë janë perparesi shtesë e këtyre mobiljeve.

  Përmasat:
  Karrige (x2): 75 x 70 x 79 cm
  Tavolina: 77 x 57 x 42 cm

  Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 42 cm

  Transporti:  Tiranë-800 Lekë / Rrethe-1000 Lekë

  22,900 Leke34,900 Leke

  Set Corfu, Brown

  22,900 Leke34,900 Leke
 • OUTLET

  SET Tarifa, Grey

  Përmasat:
  Karrige (x2): 71 x 69 x 79 cm
  Divani: 120 x 69 x 79 cm
  Tavolina: 77 x 55 x 40 cm

  Dimensionet e paketimit: 124 x 80 x 59 cm

  Transporti:  Tiranë-1000 Lekë / Rrethe-1200 Lekë

  39,900 Leke54,900 Leke

  SET Tarifa, Grey

  39,900 Leke54,900 Leke
AlbanianEnglish

Main Menu