• Raft DIOR Grey

    Produkti është krijuar në përputhje me tendencat moderne, për prodhimin e saj, dizenjatorët kanë zgjedhur materiale praktike dhe të qëndrueshme, në sajë të cilave raft do të mbetet në gjendje të shkëlqyer për një kohë të gjatë. Raftet janë bërë prej polipropileni të qëndrueshëm dhe MDF, i cili konsiderohet të jetë një material i besueshëm dhe i qëndrueshëm ndaj konsumit, më i mirë se disa lloje të drurit natyror.

     

    27,976 Leke34,970 Leke

    Raft DIOR Grey

    27,976 Leke34,970 Leke

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu