• Karrige zyre ONTARIO Black

  • Karrige zyre me rrota pa krahe
  • Ulëse dhe shpinore cope
  4,790 Leke8,990 Leke

  Karrige zyre ONTARIO Black

  4,790 Leke8,990 Leke
 • Karrige zyre TISS Black

  • Karrige statike pritje
  • Këmbë hekuri
  • Ulëse dhe shpinore cope
  2,790 Leke4,990 Leke

  Karrige zyre TISS Black

  2,790 Leke4,990 Leke
 • Karrige zyre ALINA Black

  • Karrige zyre statike
  • Bazament metalik
  • Krahë plastike
  • Ulëse dhe shpinore cope
  5,190 Leke9,990 Leke

  Karrige zyre ALINA Black

  5,190 Leke9,990 Leke
 • Karrige zyre ADEA Black

  • Karrige zyre me rrota
  • Bazament plastik
  • Krahë plastike
  • Ulëse dhe shpinore cope
  5,590 Leke9,990 Leke

  Karrige zyre ADEA Black

  5,590 Leke9,990 Leke
 • Set Çarçafësh Dopio CLARA

  Çarcafët janë material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

  Seti përmban :

  • 2 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 zarf jorgani 200x220cm,
  • Çarçaf i poshtëm lisho 220x240cm

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,390 Leke4,990 Leke

  Set Çarçafësh Dopio CLARA

  2,390 Leke4,990 Leke
 • Set Çarçafësh Dopio GIULIETTA

  Çarcafët janë material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

  Seti përmban :

  • 2 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 zarf jorgani 200x220cm,
  • Çarçaf i poshtëm lisho 220x240cm

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,390 Leke4,990 Leke

  Set Çarçafësh Dopio GIULIETTA

  2,390 Leke4,990 Leke
 • Set Çarçafësh Dopio MARTHA

  Çarcafët janë material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

  Seti përmban :

  • 2 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 zarf jorgani 200x220cm,
  • Çarçaf i poshtëm lisho 220x240cm

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,390 Leke4,990 Leke

  Set Çarçafësh Dopio MARTHA

  2,390 Leke4,990 Leke
 • Set Çarçafësh Dopio MOONLITE

  Çarcafët janë material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

  Seti përmban :

  • 2 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 zarf jorgani 200x220cm,
  • Çarçaf i poshtëm lisho 220x240cm

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,390 Leke4,990 Leke

  Set Çarçafësh Dopio MOONLITE

  2,390 Leke4,990 Leke
 • Set Çarçafësh Tek Luke Orange

  Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

  Seti përmban :

  • 1 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 kellëf jorgani me kopsa 160×220,
  • Çarçaf i poshtëm lisho pa llastik 180×260

  Përmasa teke është e përshtatshme edhe për dyshekun me përmasë trecerekshe.

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,390 Leke7,990 Leke

  Set Çarçafësh Tek Luke Orange

  2,390 Leke7,990 Leke
 • Set Çarçafësh Tek Tiana Green

  Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

  Seti përmban :

  • 1 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 kellëf jorgani me kopsa 160×220,
  • Çarçaf i poshtëm lisho pa llastik 180×260

  Përmasa teke është e përshtatshme edhe për dyshekun me përmasë trecerekshe.

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,390 Leke7,990 Leke

  Set Çarçafësh Tek Tiana Green

  2,390 Leke7,990 Leke
 • Set Çarçafësh Tek Rio Orange

  Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

  Seti përmban :

  • 1 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 kellëf jorgani me kopsa 160×220,
  • Çarçaf i poshtëm lisho pa llastik 180×260

  Përmasa teke është e përshtatshme edhe për dyshekun me përmasë trecerekshe.

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,390 Leke7,990 Leke

  Set Çarçafësh Tek Rio Orange

  2,390 Leke7,990 Leke
 • Set Çarçafësh Tek Marvel Pink

  Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

  Seti përmban :

  • 1 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 kellëf jorgani me kopsa 160×220,
  • Çarçaf i poshtëm lisho pa llastik 180×260

  Përmasa teke është e përshtatshme edhe për dyshekun me përmasë trecerekshe.

  Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

  2,390 Leke7,990 Leke

  Set Çarçafësh Tek Marvel Pink

  2,390 Leke7,990 Leke

Main Menu