• WINTER SALE

  Dyshek ALOE VERA Dopio 190*160cm

  Transporti: Tirane-500 Lekë / Rrethe-600 Lekë

  Dysheku është I përbërë nga 2 shtresa sfungjeri shkumë poliuretane dhe një shtresë Memory Foam. Trashësia totale: 20cm.
  Mbështjellësja e dyshekut është mikrofibër duke I dhënë një ndjesi butësie. Veti antibakteriale dhe antialergjike.
  Dysheku ka strukturë poroze për ajrosje optimale duke qarkulluar ajrin e lagësht dhe duke e zëvëndësuar atë me ajër të pastë. Kjo veti e dyshkut mundëson një gjumë të qetë në temperaturë optimale.
  Dysheku vjen tek ju i vakumuar ne formë rulo dhe duhet të qëndrojë 8-12 orë për të marrë formen e tij të plotë.

  16,900 Leke39,000 Leke

  Dyshek ALOE VERA Dopio 190*160cm

  16,900 Leke39,000 Leke
 • WINTER SALE

  Mbishtresë dysheku EKO 200*160cm

  Mbishtresa është e përbërë nga sfungjeri shkumë poliuretane.
  Përmasa: 200*160cm
  Trashësia totale: 4-5cm.
  Mbështjellësja e dyshekut është mikrofibër dhe me ajrosje duke I dhënë një ndjesi butësie. Veti antibakteriale dhe antialergjike.

  Transporti: Tirane-250 Lekë / Rrethe-350 Lekë

  5,590 Leke12,900 Leke

  Mbishtresë dysheku EKO 200*160cm

  5,590 Leke12,900 Leke
AlbanianEnglish

Main Menu