• Karrige SIA White

  Karrigia më e famshme dhe e kërkuar SIA. Karrigia është me ulëse material polipropilen (plastikë ekologjikisht e sigurtë). Pjesa e këmbëve është strukturë druri dhe hekuri. Përdorimi i këmbëve të drurit natyral të ahut siguron rezistencë dhe qëndrueshmëri të lartë. Karrigia mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 45 x 52 x 82 cm

  Ngjyra: e bardhë, e zezë, gri

  2,290 Leke3,690 Leke

  Karrige SIA White

  2,290 Leke3,690 Leke
 • Karrige SIA Grey

  Karrigia më e famshme dhe e kërkuar SIA. Karrigia është me ulëse material polipropilen (plastikë ekologjikisht e sigurtë). Pjesa e këmbëve është strukturë druri dhe hekuri. Përdorimi i këmbëve të drurit natyral të ahut siguron rezistencë dhe qëndrueshmëri të lartë. Karrigia mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 45 x 52 x 82 cm

  Ngjyra: e bardhë, e zezë, gri

  2,290 Leke3,690 Leke

  Karrige SIA Grey

  2,290 Leke3,690 Leke
 • Karrige SIA Black

  Karrigia më e famshme dhe e kërkuar SIA. Karrigia është me ulëse material polipropilen (plastikë ekologjikisht e sigurtë). Pjesa e këmbëve është strukturë druri dhe hekuri. Përdorimi i këmbëve të drurit natyral të ahut siguron rezistencë dhe qëndrueshmëri të lartë. Karrigia mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 45 x 52 x 82 cm

  Ngjyra: e bardhë, e zezë, gri

  2,290 Leke3,690 Leke

  Karrige SIA Black

  2,290 Leke3,690 Leke
 • Karrige AMAS Green

  Rikthehet karriga AMAS. Karrigia është me ulëse material velvet, ndërsa pjesa e këmbëve është strukturë druri në ngjyrë të errët. Karrigia ofron qëndrueshmëri dhe rehati maksimale. Mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 55 x 50 x 82 cm

  Ngjyra: jeshile, vishnje, gri, rozë

  6,990 Leke9,290 Leke

  Karrige AMAS Green

  6,990 Leke9,290 Leke
 • Karrige AMAS Grey

  Rikthehet karriga AMAS. Karrigia është me ulëse material velvet, ndërsa pjesa e këmbëve është strukturë druri në ngjyrë të errët. Karrigia ofron qëndrueshmëri dhe rehati maksimale. Mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 55 x 50 x 82 cm

  Ngjyra: jeshile, vishnje, gri, rozë

  6,990 Leke9,290 Leke

  Karrige AMAS Grey

  6,990 Leke9,290 Leke
 • Karrige AMAS Dark Red

  Rikthehet karriga AMAS. Karrigia është me ulëse material velvet, ndërsa pjesa e këmbëve është strukturë druri në ngjyrë të errët. Karrigia ofron qëndrueshmëri dhe rehati maksimale. Mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 55 x 50 x 82 cm

  Ngjyra: jeshile, vishnje, gri, rozë

  6,990 Leke9,290 Leke

  Karrige AMAS Dark Red

  6,990 Leke9,290 Leke
 • Karrige AMELIA Green

  Rikthehet karriga AMELIA. Karrigia është me ulëse material velvet, ndërsa pjesa e këmbëve është strukturë druri në ngjyrë të errët. Karrigia ofron qëndrueshmëri dhe rehati maksimale. Mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 59 x 54 x 74 cm

  Ngjyra: jeshile, vishnje, gri, rozë

  7,490 Leke9,910 Leke

  Karrige AMELIA Green

  7,490 Leke9,910 Leke
 • Karrige AMELIA Grey

  Rikthehet karriga AMELIA. Karrigia është me ulëse material velvet, ndërsa pjesa e këmbëve është strukturë druri në ngjyrë të errët. Karrigia ofron qëndrueshmëri dhe rehati maksimale. Mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 59 x 54 x 74 cm

  Ngjyra: jeshile, vishnje, gri, rozë

  7,490 Leke9,910 Leke

  Karrige AMELIA Grey

  7,490 Leke9,910 Leke
 • Karrige AMELIA Dark Red

  Rikthehet karriga AMELIA. Karrigia është me ulëse material velvet, ndërsa pjesa e këmbëve është strukturë druri në ngjyrë të errët. Karrigia ofron qëndrueshmëri dhe rehati maksimale. Mund të përdoret lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi dhe ambjente biznesi. Karriget janë të përshtatshme për dhoma ngrënie, dhoma ndenje, kuzhinë, zyra, bare dhe restorante.

  Permasa: 59 x 54 x 74 cm

  Ngjyra: jeshile, vishnje, gri, rozë

  7,490 Leke9,910 Leke

  Karrige AMELIA Dark Red

  7,490 Leke9,910 Leke

Main Menu