Garderobe 3 dyer BREDA Garderobe 3 dyer BREDA

Lek 76,900.00 Lek 49,900.00
SKU: 222116
Përshkrimi Përshkrimi

Ngjyra: bardhe/gri dhe antracit

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi - 161 x 200 x 57 cm

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Ngjyra: bardhe/gri dhe antracit

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi - 161 x 200 x 57 cm

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.