Komodine BREDA Komodine BREDA

Lek 16,900.00 Lek 10,900.00
SKU: 221512
Përshkrimi Përshkrimi

Ngjyra: bardhë/ahu dhe antracit

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi - 50 x 50 x 41 cm

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Ngjyra: bardhë/ahu dhe antracit

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi - 50 x 50 x 41 cm

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.