LAVATRICE INDESIT BWE 71253X WSSS EU

75,900 Lekë 42,392 Lekë
KAPACITETI

7 kg

KURSIMI I ENERGJISE

A+++

NUMRI I RROTULLIMEVE

1200 rpm

TEKNOLOGJIA E MOTORRIT

Standarte

MATERIALI I KAZANIT

Inoks

Paneli Kontrollit

Elektro-Mekanik

NUMRI I PROGRAMEVE

16

PROGRAME TE DEDIKUARA

Kunder Njollave, Delikate, Eco, Batanije, Sport

OPSIONE

Nisje e Vonuar, Bllokim Per Femijet, Vetëpastrim

OPSIONE EKSTRA

Water Balance Plus[Një sensor i veçantë peshon sasinë e rrobave për të rregulluar automatikisht sasine e ujit qe nevojitet, me shume kursim uji dhe energjie], Push & Wash [Vetem me nje shtypje mund te lani rrobat mikse(pambuk+sintetike) ne 30°C per 45min]

NIVELI I ZHURMES

60 dB

INSTALIMI

Qendrim i Lire

DIMENSIONET (GJ x TH x L)

60 cm x 54 cm x 85 cm

SKU: 999000006682
Përshkrimi
KAPACITETI

7 kg

KURSIMI I ENERGJISE

A+++

NUMRI I RROTULLIMEVE

1200 rpm

TEKNOLOGJIA E MOTORRIT

Standarte

MATERIALI I KAZANIT

Inoks

Paneli Kontrollit

Elektro-Mekanik

NUMRI I PROGRAMEVE

16

PROGRAME TE DEDIKUARA

Kunder Njollave, Delikate, Eco, Batanije, Sport

OPSIONE

Nisje e Vonuar, Bllokim Per Femijet, Vetëpastrim

OPSIONE EKSTRA

Water Balance Plus[Një sensor i veçantë peshon sasinë e rrobave për të rregulluar automatikisht sasine e ujit qe nevojitet, me shume kursim uji dhe energjie], Push & Wash [Vetem me nje shtypje mund te lani rrobat mikse(pambuk+sintetike) ne 30°C per 45min]

NIVELI I ZHURMES

60 dB

INSTALIMI

Qendrim i Lire

DIMENSIONET (GJ x TH x L)

60 cm x 54 cm x 85 cm