Set Çarçafësh Dopio GIULIETTA Set Çarçafësh Dopio GIULIETTA

Lek 4,990.00 Lek 2,990.00
SKU: 3901287110772/GIULIETTA
Përshkrimi Përshkrimi
Çarcafët janë material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet. Seti përmban :
  • 2 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 zarf jorgani 200x220cm,
  • Çarçaf i poshtëm lisho 220x240cm
Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë
Çarcafët janë material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet. Seti përmban :
  • 2 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 zarf jorgani 200x220cm,
  • Çarçaf i poshtëm lisho 220x240cm
Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë