Set lapsa druri GIOTTO

690 Lekë 390 Lekë

Set lapsa druri GIOTTO

Karakteristikat:
*Praktike për tu përdorur
*12 dhe 24  copë

SKU: 8000825009907
Përshkrimi

Set lapsa druri GIOTTO

Karakteristikat:
*Praktike për tu përdorur
*12 dhe 24  copë