Tavoline BREDA Tavoline BREDA

Lek 29,900.00 Lek 19,900.00
SKU: 221212
Përshkrimi Përshkrimi

Ngjyra: e bardhë-gri-antracit

Komodinë anësore

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi - 127 x 75 x 60 cm

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Ngjyra: e bardhë-gri-antracit

Komodinë anësore

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi - 127 x 75 x 60 cm

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.