Shërbimi klientit

Ndihmë

Keni nevojë për ndihmë?
Na telefononi:
Online: 0684081764
ose dërgoni e-mail në onlinesale@novacontract.al

Orari:
E Hënë – E Dielë: 08:00 – 22:00.
Tiranë: Rruga e Kavajës, Ish – Parku i Autobuzave
Prishtinë: Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë

Pyetje të shpeshta

  • Telefon: Ju mund të na telefononi dhe ne do t’ju ndihmojmë për çdo pyetje apo paqartësi. Telefononi ose na shkruani në whatsapp në numrin +355 68 40 81 764  nga e hëna në të shtunë nga ora 9.00-17:00.

Ne do t’ju përgjigjemi menjëherë pyetjeve tuaja për porosinë apo mënyrën e dërgesës.

Produktet do të mbërrijnë në adresën tuaj për një maksimum prej 2-3 ditësh pune nga dita e konfirmimit të porosisë.

Ne do t’ju luteshim të na njoftoni sa më parë nëse do të ndyrshoni mendje për porosinë tuaj. Në këtë mënyrë ne mund të terheqim mbrapsht produktin dhe ju nuk do të paguani kosto ekstra.

Produktet përmbajnë brenda paketimit manualin e montimit si dhe veglat që nevojiten për të montuar produktin. Produktet janë mjaft praktike.

Montimi nga kompania ka një kosto ekstra në varësi të produktit.

Pagesa mund të bëhet me këste nëse jeni mbajtës i kartës BKT Prima ose me Iute Credit.

Blerje me Kartë Prima Këste – BKT

Të gjithë klientët e BKT që kanë një kartë PRIMA KESTE mund të blejnë me këste:

1- Me 0% interes të gjitha produktet qe nuk jane ne oferte 

2- Me interes të gjitha produktet qe janë në ofertë dhe mbulohen nga Prima Këste 0%

Pagesa me Iute Credit: 

  • Duhet të jeni i/e punësuar.
  • Të keni dokument të vlefshëm identifikimi, pasaportë/ letërnjoftim.
  • Historik të mirë kreditimi

Tiranë: Rruga e Kavajës, ish-Parku i Autobuzave
Prishtinë: Bulevardi “Bill Clinton”

AlbanianEnglish

Main Menu