Karrike me kembe dhe doreza alumin, 51x56x90 cm

Bli me IuteCredit duke filluar nga 190 Leke ne Muaj.

3,190 Leke6,140 Leke

low in stock!

SKU: 8430540890250 Category:

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Main Menu