Dyshek ALOE VERA Dopio 190*160cm

Buy with IuteCredit starting from 1300 Leke monthly.

16,900 Leke26,200 Leke

low in stock!

Dysheku është I përbërë nga 2 shtresa sfungjeri shkumë poliuretane dhe një shtresë Memory Foam. Trashësia totale: 20cm.
Mbështjellësja e dyshekut është mikrofibër duke I dhënë një ndjesi butësie. Veti antibakteriale dhe antialergjike.
Dysheku ka strukturë poroze për ajrosje optimale duke qarkulluar ajrin e lagësht dhe duke e zëvëndësuar atë me ajër të pastë. Kjo veti e dyshkut mundëson një gjumë të qetë në temperaturë optimale.
Dysheku vjen tek ju i vakumuar ne formë rulo dhe duhet të qëndrojë 8-12 orë për të marrë formen e tij të plotë.

Buy with IuteCredit Compare

Dysheku është I përbërë nga 2 shtresa sfungjeri shkumë poliuretane dhe një shtresë Memory Foam. Trashësia totale: 20cm.
Mbështjellësja e dyshekut është mikrofibër duke I dhënë një ndjesi butësie. Veti antibakteriale dhe antialergjike.
Dysheku ka strukturë poroze për ajrosje optimale duke qarkulluar ajrin e lagësht dhe duke e zëvëndësuar atë me ajër të pastë. Kjo veti e dyshkut mundëson një gjumë të qetë në temperaturë optimale.
Dysheku vjen tek ju i vakumuar ne formë rulo dhe duhet të qëndrojë 8-12 orë për të marrë formen e tij të plotë.

AlbanianEnglish

Main Menu