Garderobe 3 dyer BREDA

Bli me IuteCredit duke filluar nga 1490 Leke ne Muaj.

39,920 Leke76,900 Leke

low in stock!

Ngjyra: bardhe/gri dhe antracit
Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi – 161 x 200 x 57 cm
Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Zakonisht blerë së bashku

Ngjyra: bardhe/gri dhe antracit
Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi – 161 x 200 x 57 cm
Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Main Menu