Komodine BREDA

Bli me IuteCredit duke filluar nga 320 Leke ne Muaj.

8,720 Leke16,900 Leke

low in stock!

Ngjyra: bardhë/ahu dhe antracit
Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi – 50 x 50 x 41 cm
Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Zakonisht blerë së bashku

Ngjyra: bardhë/ahu dhe antracit
Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi – 50 x 50 x 41 cm
Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Main Menu