Krevat BREDA 100×200

Bli me IuteCredit duke filluar nga 890 Leke ne Muaj.

23,920 Leke45,900 Leke

low in stock!

Ngjyra: Antracit dhe gri
Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi – 107 x 108 x 224 cm
Siperfaqja e dyshekut: 100x200cm
Porte karikimi USB
Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Zakonisht blerë së bashku

Ngjyra: Antracit dhe gri

Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi – 107 x 108 x 224 cm

Siperfaqja e dyshekut: 100x200cm

Porte karikimi USB

Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Main Menu