Mbishtresë dysheku EKO 200*160cm

Buy with IuteCredit starting from 610 Leke monthly.

7,990 Leke12,900 Leke

low in stock!

Mbishtresa është e përbërë nga sfungjeri shkumë poliuretane.
Përmasa: 200*160cm
Trashësia totale: 4-5cm.
Mbështjellësja e dyshekut është mikrofibër dhe me ajrosje duke I dhënë një ndjesi butësie. Veti antibakteriale dhe antialergjike.

Buy with IuteCredit Compare

Mbishtresa është e përbërë nga sfungjeri shkumë poliuretane.
Përmasa: 200*160cm
Trashësia totale: 4-5cm.
Mbështjellësja e dyshekut është mikrofibër dhe me ajrosje duke I dhënë një ndjesi butësie. Veti antibakteriale dhe antialergjike.

AlbanianEnglish

Main Menu