Set Çarçafësh Dopio GIULIETTA

Bli me IuteCredit duke filluar nga 190 Leke ne Muaj.

2,390 Leke4,990 Leke

low in stock!

Çarcafët janë material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

Seti përmban :

  • 2 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 zarf jorgani 200x220cm,
  • Çarçaf i poshtëm lisho 220x240cm

Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Çarcafët janë material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

Seti përmban :

  • 2 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 zarf jorgani 200x220cm,
  • Çarçaf i poshtëm lisho 220x240cm

Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

Main Menu