Set Çarçafësh Saten Dopio Sarina Purple

6,990 Leke13,990 Leke

low in stock!

Çarcafët janë material saten, material shumë i mirë, nuk rrudhoset, nuk ka nevojë për hekurosje, i butë dhe i plotë. I disponueshëm vetëm në permasë dopio.

Seti përmban :

  • 2 këllëf jasteku 50*70cm
  • 1 këllëf jorgani me kopsa 200×220
  • Çarçaf i poshtëm lisho pa llastik 230×260

 

Compare

Main Menu