Set Çarçafësh Tek Navi Blue

3,590 Leke7,990 Leke

low in stock!

Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

Seti përmban :

  • 1 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 kellëf jorgani me kopsa 160×220,
  • Çarçaf i poshtëm lisho pa llastik 180×260

Përmasa teke është e përshtatshme edhe për dyshekun me përmasë trecerekshe.

Compare
AlbanianEnglish

Main Menu