Set Çarçafësh Tek Ran Mint

Bli me IuteCredit duke filluar nga 190 Leke ne Muaj.

3,190 Leke7,990 Leke

low in stock!

Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

Seti përmban :

  • 1 këllëf jasteku 50*70cm,
  • 1 kellëf jorgani me kopsa 160×220,
  • Çarçaf i poshtëm lisho pa llastik 180×260

Përmasa teke është e përshtatshme edhe për dyshekun me përmasë trecerekshe.

Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

Compare

Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet.

Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

AlbanianEnglish

Main Menu