Tavoline BREDA

Bli me IuteCredit duke filluar nga 590 Leke ne Muaj.

15,920 Leke29,900 Leke

low in stock!

Ngjyra: e bardhë-gri-antracit
Komodinë anësore
Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi – 127 x 75 x 60 cm
Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Zakonisht blerë së bashku

Ngjyra: e bardhë-gri-antracit
Komodinë anësore
Permasat: Gjeresi/Lartesi/Gjatesi – 127 x 75 x 60 cm
Materiali: Dru i perpunuar me cilësi të lartë (MDF)

Kualitet dhe punim me standarde Europiane.

Main Menu