Sofa Bed HELSINKI Grey

27,900 Leke44,900 Leke

low in stock!

Divan 3 vendësh
Me hapje (Bëhet krevat)
Lehtësisht i pastrueshëm
Qepje e fortë dhe rezistente

Compare
SKU: N003414 Categories: , , Tag:

• Me hapje (Bëhet krevat)
• Lehtësisht i pastrueshëm
• Qepje e fortë dhe rezistente

Additional information

Weight 30 kg
Dimensions 190 × 85 cm
Ngjyrat

Main Menu