Kend IZZY Dark Grey

out of stock!

•Me kontenitor
•Lehtësht i pastrueshëm
•Mbulesa që hiqen
•Mund të hapet dhe kthehet në krevat!

Compare
SKU: N003240 Categories: ,

Additional information

Ngjyrat

Material

Dhoma

Përmasat

220x150cm

Main Menu