Poltron DEAN

Bli me IuteCredit duke filluar nga 740 Leke ne Muaj.

19,920 Leke35,900 Leke

low in stock!

Ngjyra: Brown
Përmasat: 70 x 82 x 86 cm

Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.

Bli me IuteCredit
SKU: 1630561353673 Categories: ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Ngjyra: Brown
Përmasat: 70 x 82 x 86 cm

Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.

Main Menu