Poltron RUBY Red

Bli me IuteCredit duke filluar nga 1190 Leke ne Muaj.

31,920 Leke56,900 Leke

low in stock!

Ngjyra: RED
Përmasat: 112 x 92 x 82 cm

Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.

Bli me IuteCredit
SKU: 1630561364052 Categories: , ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Ngjyra: RED
Përmasat: 112 x 92 x 82 cm

Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.

Main Menu