Sofa Bed DODO Yellow

Bli me IuteCredit duke filluar nga 890 Leke ne Muaj.

23,920 Leke42,900 Leke

low in stock!

Ngjyra: YELLOW
Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

Bli me IuteCredit
SKU: 9635061374128 Categories: ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Ngjyra: YELLOW
Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

Main Menu