Sofa Bed DODO Dark Grey

out of stock!

Compare
SKU: N003417 Categories: ,

Ideale për hapësira të vogla.
Nenjëset janë bërë për të siguruar rehati të lartë.
Dizajn modern dhe elegant me krahë delikate dhe këmbë druri.

Additional information

Dimensions 185 × 80 cm
Ngjyrat

Pesha

Main Menu