Sofa Bed JORK Atroviens

39,900 Leke44,500 Leke

low in stock!

•Material velvet
•Këmbë druri
•Strukture dru natyral
•Lehtesisht e pastrueshme
•Behet krevat
•Paketim i sheshte
•Dy jastek anesor

Compare
SKU: 9163556444202 Categories: , , Tag:

Material Velvet
Këmbë druri
Praktik dhe elegant me hapje (behet krevat)
Përmasat si divan: 210*83cm
Përmasat si krevat: 210*108cm
Paketim i sheshtë
Lehtësisht i transportueshëm
Montohet lehtë

Additional information

Dimensions 210 × 83 cm

Main Menu