Sofa Bed JORK Blue

Bli me IuteCredit duke filluar nga 1110 Leke ne Muaj.

29,900 Leke47,900 Leke

low in stock!

•Material velvet
•Këmbë druri
•Strukture dru natyral
•Lehtesisht e pastrueshme
•Behet krevat
•Paketim i sheshte
•Dy jastek anesor

Transporti: Tirane-1000 Lekë / Rrethe-1200 Lekë

Bli me IuteCredit Compare

Material Velvet
Këmbë druri
Praktik dhe elegant me hapje (behet krevat)
Përmasat si divan: 210*83cm
Përmasat si krevat: 210*108cm
Paketim i sheshtë
Lehtësisht i transportueshëm
Montohet lehtë

Transporti: Tirane-1000 Lekë / Rrethe-1200 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 34 kg
Përmasa 210 × 83 cm
Ngjyrat

Stili

Modern Skandinav

AlbanianEnglish

Main Menu