Sofa Bed KIKI Grey

out of stock!

Compare
SKU: N003509 Categories: , ,

Jastëkët mund të hiqen dhe të lehtësojnë qëndrimin ulur.
Pastrohet lehtë dhe nuk mban njolla.

Additional information

Ngjyrat

,

Material

,

Pesha

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu